សេចក្តីជូនដំណឹង
សេវាប្រឹក្សាយោបល់ផ្នែកជំនាញកសិកម្ម នៃអង្គការ NASTO សូមប្រកាសផ្អាកមួយរយៈពេលវែង ដោយគ្មានការកំណត់ អាស្រ័យហេតុនេះសូមសិក្ខាកាម និងមិត្តអ្នកអានទាំងអស់មេត្តាជ្រាបជាដំណឹង, សូមអរគុណ

Monday, January 14, 2013

សកម្មភាពអនុវត្តធ្វើទឹកសណ្តែក

កាលពីថ្ងៃទី១២ ដល់ថ្ងៃទី១៣ ខែមករា ឆ្នាំ២០១៣ នៅអង្គការ NASTO
បានរៀបចំបើកវគ្គបណ្តុះបណ្តាលបច្ចេកទេសកែច្នៃផលិតផលកសិកម្ម
ដល់សិក្ខាកាមជំនាន់ទី១ ចំនួន០៦ រូបមកពីរាជធានីភ្នំពេញ ដូចមានក្នុងបញ្ជីរាយនាម
ដំណើរការសិក្សាបានប្រព្រឹត្តទៅយ៉ាងរលូន និងមានការយកចិត្តទុកដាក់
និងចាប់អារម្មណ៍ខ្ពស់ពីសំណាក់សិក្ខាកាម។

កម្មវិធីសម្រាប់ថ្ងៃទី០១ 
កម្មវិធីសិក្សាចាប់ផ្តើមពីម៉ោង ៨ ព្រឹក ដល់ម៉ោង ១១ និង ៣០ នាទី
និងពេលរសៀលចាប់ពីម៉ោង ១៤ ដល់ម៉ោង ១៦ និង ៣០ នាទី
ដោយមានការធ្វើបទបង្ហាញពី លោក បាន រតនៈ នាយកប្រតិបត្តិអង្គការ NASTO
លើមុខវិជ្ជាដូចខាងក្រោម ៖
  1. អនាម័យផ្ទាល់ខ្លួនក្នុងប្រព័ន្ធផលិតកម្ម
  2. គ្រឿងបន្ថែមក្នុងអាហារ
  3. តួនាទីសម្បកវេចខ្ចប់ និងផ្លាកសញ្ញា
  4. ស្ទេរីលកម្ម និងប៉ាស្ទ័រកម្ម
  5. របៀបធ្វើចេកបំពង
  6. របៀបធ្វើសណ្តែកបំពងស្ករ
  7. របៀបធ្វើដំណាប់ខាប់ប៉េងប៉ោះ
  8. របៀបធ្វើដំណាប់ខាប់ម្នាស់
  9. របៀបធ្វើទឹកអំពិល
  10. របៀបធ្វើទឹកស្វាយ
  11. របៀបធ្វើទឹកសណ្តែក
កម្មវិធីសម្រាប់ថ្ងៃទី០២
ពេលព្រឹកអនុវត្តធ្វើទឹកសណ្តែក និងធ្វើបទបង្ហាញបន្តពី ៖
  1. របៀបធ្វើទឹកម្ទេស
  2. របៀបធ្វើទឹកប៉េងប៉ោះ
  3. របៀបធ្វើតៅហ៊ូ
  4. របៀបធ្វើណែម
ចុងក្រោយនៃកម្មវិធីសិក្សាមានការចែកវិញ្ញាបនបត្រដល់សិក្ខាកាម 
និងប្រកាសបិទវគ្គសិក្សាប្រកបដោយបរិយាកាសសប្បាយរីករាយ។

No comments:

Post a Comment