សេចក្តីជូនដំណឹង
សេវាប្រឹក្សាយោបល់ផ្នែកជំនាញកសិកម្ម នៃអង្គការ NASTO សូមប្រកាសផ្អាកមួយរយៈពេលវែង ដោយគ្មានការកំណត់ អាស្រ័យហេតុនេះសូមសិក្ខាកាម និងមិត្តអ្នកអានទាំងអស់មេត្តាជ្រាបជាដំណឹង, សូមអរគុណ

Saturday, July 21, 2012

របៀបធ្វើទឹកអំពិល


ទឹកអំពិល ជាប្រភេទទឹកភេសជ្ជៈដែលមានរសជាតិជូរផ្អែម។
ផលប្រយោជន៍ ៖ ជួយជ្រះបំពង់ក និងបំបាត់ក្អក...

1-វត្ថុធាតុដើម
  • អំពិលទុំ 500 g
  • ទឹក 10 L
  • ស្ករ 1,200 g
2-ដំណើរការធ្វើ
  • ជ្រើសរើសយកអំពិលទុំ
  • ឆ្កឹះយកគ្រាប់ចេញ
  • ដាំទឹកឲ្យពុះ ទើបបង់អំពិលចូល និងជ្រុំឲ្យបែកសាច់
  • ច្រោះនឹងស្បៃយកកាកអំពិលចោល
  • ដាក់ស្ករតាមការកំណត់ និងកូរឲ្យរលាយល្អ
  • ច្រកទុកក្នុងដបដែលស្ទេរីលហើយ
  • កឹបគម្របដប និងបិទផ្លាកសញ្ញា ជាការស្រេច។
*សូមផ្តល់ Comment ប្រសិនបើមិត្តអ្នកអាន
ចាប់ផ្តើមធ្វើពិសា និងមានចម្ងល់។

No comments:

Post a Comment