ទឹកអំពិល ជាប្រភេទទឹកភេសជ្ជៈដែលមានរសជាតិជូរផ្អែម។
ផលប្រយោជន៍ ៖ ជួយជ្រះបំពង់ក និងបំបាត់ក្អក...
1-វត្ថុធាតុដើម
2-ដំណើរការធ្វើ
- ជ្រើសរើសយកអំពិលទុំ
- ឆ្កឹះយកគ្រាប់ចេញ
- ដាំទឹកឲ្យពុះ ទើបបង់អំពិលចូល និងជ្រុំឲ្យបែកសាច់
- ច្រោះនឹងស្បៃយកកាកអំពិលចោល
- ដាក់ស្ករតាមការកំណត់ និងកូរឲ្យរលាយល្អ
- ច្រកទុកក្នុងដបដែលស្ទេរីលហើយ
- កឹបគម្របដប និងបិទផ្លាកសញ្ញា ជាការស្រេច។
*សូមផ្តល់ Comment ប្រសិនបើមិត្តអ្នកអាន
ចាប់ផ្តើមធ្វើពិសា និងមានចម្ងល់។
No comments:
Post a Comment